Nastavení "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.

Souhlas s použitím "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).

Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".

602 582 224  | Prosíme, volejte pouze v této době: | Osobní odběr pouze po předchozí tel. domluvě. 
Výrobní ekologický program SEKOL®
Kategorie produktů

Potřebujete poradit?
Můžete zavolat nebo nám napsat.

+420 602 582 224

 
 

 

Jenor ČOV – bakterie pro kalovou koncovku ČOV

Bakteriální přípravek přispívající ke snadnějšímu oddělování vody od kalu, zvyšuje sušinu a tím sníží objem kalu, urychluje stabilizaci čistírenského kalu. Pozitivní výsledky dosaženy již během 14 – ti dnů

Určeno pro městské, obecní a podnikové ČOV

Aplikace

  • přípravek aplikujte do částí ČOV vždy dle doporučení výrobce při řešení konkrétního problému, přípravek aplikujte ve formě bio aktivní kultury

Příprava aktivní biokultury

  • dané množství přípravku SEKOL® Jenor rozmícháme v optimálním množství (2-4L) odstáté vody, za občasného promíchání necháme aktivovat 15 – 20 minut ( ne více!).

Upozornění

  • Při práci s prostředkem používejte nekovové předměty. Připravenou, aktivovanou biokulturu nelze skladovat. Připravujte vždy pouze takové množství, které bezprostředně spotřebujte ! Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte obal těsně zavřený.
  • Obsažené bakterie jsou v přípravku jako spóry, proto je třeba chránit přípravek před vlhkostí, aby nedošlo k vyklíčení spor a snížení enzymatické aktivity po delším skladování.
  • Zabraňte přímému slunečnímu svitu, vlhkosti, prudkému střídání teplot a přemrznutí.
  • Při použití chemických dezinfekčních prostředků dochází k narušení účinnosti přípravků řady SEKOL!

 

V případě zájmu kontaktuje paní Ing. Barboru Urbanovou, která se vám v oblasti těchto služeb bude plně věnovat. Telefon: +420 606 021 509, e-mail: urbanova@ventura-venkov.cz