Potřebujete poradit?
Můžete zavolat nebo nám napsat.
.
.
Vážení zákazníci,
dodání se v následujících dnech může prodloužit a nelze slíbit doručení do dvou dnů, jako tomu bylo dosud.
Dopravci mají před Vánoci plné ruce práce a snaží se balíček doručit jak nejrychleji dovedou.
Děkujeme za pochopení.
Sladkým domácím povidlům z těch nejlepších švestek se nic nevyrovná. Výborně chutnají i na mls
samotná a při pečení příjemně provoní celou kuchyni. Naše povidla vyrábíme na Horeckém dvoře z
vlastních švestek ze sadu.
Domácí švestková povidla z bio švestek
Vychutnejte si tradiční chuť domácích švestkových povidel připravených pouze z nejkvalitnějších bio švestek,
vypěstovaných bez použití chemických hnojiv a pesticidů v sadu na Horeckém Dvoře. Naše povidla jsou vařena
s láskou a péčí podle osvědčených receptů, které zachovávají jejich přirozenou sladkost a intenzivní ovocnou
chuť.
100% přírodní složení – žádný cukr, konzervanty ani umělá dochucovadla.
Vysoký podíl ovoce – na 100 g povidel je vždy použito 180g šťavnatých švestek.
Univerzální využití – ideální na pečivo, do buchet, koláčů nebo jen tak na lžičku.
Dopřejte si kousek domácí tradice na talíři – zdravě, chutně a ekologicky!
Složení:
BIO švestky z Horeckého dvora, ocet
Proč přidáváme do povidel ocet?
Ocet poslouží částečně jako konzervant, během vaření zabrání připalování a zpříjemní chuť povidel, bez které se například švestková povidla rozhodně neobejdou.
Kolik ovoce je do hotového výrobku použito?
Na 100g hotového výrobku bylo použito 180g ovoce.
Celkový obsah přírodních sladidel je 18 g na 100g hotového výrobku. Vyrobeno z chemicky neošetřeného ovoce bez přidaných barviv a aromat.
Veškeré ovoce na výrobu džemů a povidel, nám rostou na ovocném sadu v režimu ekologického zemědělství
– certifikát je možné nalézt v
hlavičce webu.
Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladu 4 – 8°C a spotřebujte do 2 týdnů.